Neteja de Moquetes

Per treure el màxim partit a les nostres zones emmoquetades és imprescindible mantenir aquests teixits el més nets possibles. Instal·lar moquetes és una gran idea, sempre que no ens oblidem de higienizarlas de forma periòdica.


Conegui millor aquest servei Segueixi llegint ↘

¡Contacti!Sense compromís, pot trobar-nos a: info@euronet2000.es o per telèfon: 977 253 000.

Cases i oficines higienizades i amb una olor agradable

Les moquetes són un espai perfecte perquè es dipositin àcars i proliferin bacteris i microorganismes nocius per a la salut. Una quantitat alta d'àcars en el nostre ambient pot provocar l'aparició d'al·lèrgies entre els nostres treballadors o l'empitjorament d'aquells que ja la tenen. també són
desaconsellables per a les persones que pateixen insuficiències respiratòries o asma. Preservar la salut dels nostres empleats és fonamental per al bon funcionament de la nostra empresa.

A més, invertir en la neteja de catifes ens estalviarà que aquestes es deteriorin i haguem de canviar-les freqüentment, allargarem la seva vida útil. Utilitzem maquines especialitzades de gran eficàcia que injecta a la moqueta, a una pressió de 2 bar o superior, una solució d'aigua sabonosa, a una temperatura entre 50 - 70ºC, amb detergent especial antiescumant, perquè uns raspalls rotatius arrenquin la brutícia i pentinin la moqueta. Tot seguit, un potent aspirador, muntat a la part posterior de la màquina, aspira l'aigua sobrant, fins deixar-la amb un grau d'humitat molt baix i perfectament neta. Si ja de per si, el vapor d'aigua és un potent desinfectant i desincrustant, els detergents especials per a aquest tipus de treball, garanteixen l'èxit.

Li garantim

Contacti sense compromís

Tel: 977 253 000
Email: info@euronet2000.es

Servei de neteja d'emergència

Quan el temps apressa, disposem d'un servei de neteja d'urgència per als nostres clients.

Informeu-vos ara
Image