Euronet, especialistes en neteja

Estem avalats per la nostra reconeguda experiència en el sector. Amb alta capacitat operativa i professional, cobrim el 100% de les seves necessitats en les tasques de manteniment i neteja.


Més de 15 anys al seu servei

¡Contacti!Sense compromís, pot trobar-nos a: info@euronet2000.es o per telèfon: 977 253 000.

Sobre Euronet

Experiència

Amb 15 anys de trajectòria continuada en el sector serveis i ubicats a Tarragona, Euronet ofereix als seus clients tota l'experiència professional en el manteniment i neteja d'oficines, locals comercials, comunitats de propietaris i pàrquings.

Qualitat

La nostra qualitat de servei es basa en una gestió eficaç que aposta per la comunicació amb el client, la planificació i flexibilitat.

Servei Personalitzat

Perquè sabem que no tots els clients són iguals o tenen les mateixes necessitats, li oferim serveis personalitzats i assessorament tècnic en el manteniment de superfícies, freqüències i usos de determinats productes específics.

Productes Respectuosos

Comptem exclusivament amb proveïdors de 1a línia que ens garanteixen un ús responsable i respectuós amb el medi dels mateixos.

Siempre a medida

Consulteu-nos sense cap compromís i l'assessorarem de forma gratuïta, oferint-pressupostos ajustats a les seves necessitats.

No importa el volum o mida del seu negoci o empresa, en Euronet, cada client és únic.

Els nostres 4 pilars

Qualitat - Preu

El punt crític per als nostres clients, els anys d'experiència i gestió de compres ens han permès optimitzar al màxim per oferir la millor relació qualitat-preu en serveis de neteja.

Supervisió

Supervisem la realització dels Serveis per garantir el millor resultat i gestionar possibles incidències ràpidament

Formació

Formem periòdicament a tot el nostre personal amb la finalitat d'adoptar noves tecnologies o metodologies.

Tecnologia

L'ús de tecnologia en maquinària de neteja ens permet millorar el rendiment i reduir el temps de treball.