Neteja de Vidres

Sabies que els empleats i directius que treballen amb llum natural a la seva oficina són més saludables que els treballadors que passen la seva jornada laboral en un espai de treball sense llum natural?


Conegui millor aquest servei Segueixi llegint ↘

¡Contacti!Sense compromís, pot trobar-nos a: info@euronet2000.es o per telèfon: 977 253 000.

Un servei impecable

¿I que quan les persones se senten millor, treballen millor?

¿I que La llum natural redueix la tensió ocular i la irritabilitat, d'aquí el seu consideració d'antidepressiu?

Doncs d'aquí la importància de mantenir nets els seus vidres, unes finestres brutes eviten l'entrada dels raigs de sol en els espais interiors.

Per no parlar de la imatge que ofereix una empresa si la façana està bruta o presenta en el seu interior uns vidres realment bruts. Com influirà en la percepció que ens vam crear de l'empresa?

A Euronet 2000, som especialistes en la neteja de vidres. Treballem minuciosament per oferir el millor resultat. Usant diferents tècniques segons la necessitat de cada client. Capaços de realitzar el servei durant les hores de treball sense molestar ni tacar. Formats per professionals que garanteixen les mesures de seguretat necessàries en cas d'altura ja sigui amb arnès o elevadors.

Presupuestándole la freqüència necessària per aconseguir el millor aspecte dels seus cristalls de forma continuada i obtenint així el màxim benefici d'unes finestres netes.

Li garantim

Contacti sense compromís

Tel: 977 253 000
Email: info@euronet2000.es

Servei de neteja d'emergència

Quan el temps apressa, disposem d'un servei de neteja d'urgència per als nostres clients.

Informeu-vos ara
Image